19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ο Jason Segel και ο Harrison Ford πρωταγωνιστούν στο Shrinking, που τώρα μεταδίδεται στο Apple TV+

    Ο Τζέισον Σέγκελ και ο Χάρισον Φορντ πρωταγωνιστούν σε ένα νέο μισάωρο δράμα με τίτλο Shrinking, το οποίο μεταδίδεται τώρα στο Apple TV+. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από έναν θεραπευτή που αγνοεί τους συνήθεις κανόνες πρακτικής και αποφασίζει να δώσει ωμές, ειλικρινείς συμβουλές στους πελάτες του.

    Το Shrinking δημιορυγήθηκε από τους Brett Goldstein και Bill Lawrence, οι οποίοι είναι επίσης παραγωγοί της επιτυχημένης κωμωδίας Apple TV+ Ted Lasso.

    Πρωταγωνιστεί ο Τζέισον Σέγκελ ως Τζέιμς Λέρντ, ένας θεραπευτής που έχει σχεδόν παραιτηθεί από τη ζωή μετά το θάνατο της συζύγου του. Μέσα στη θλίψη του, αποφασίζει να κάνει θεραπευτικές συνεδρίες με έναν νέο τρόπο: να προσφέρει ωμές, ειλικρινείς, βάναυσες συμβουλές.

    Ο Χάρισον Φορντ υποδύεται έναν άλλο θεραπευτή, τον Δρ Πολ Ρόουντς. Ο Φορντ έχει μόνο έναν μικρό ρόλο στο πρώτο επεισόδιο, αλλά ο ρόλος του χαρακτήρα του μεγαλώνει από το δεύτερο επεισόδιο και μετά.

    Η σειρά κάνει πρεμιέρα σήμερα με τα τρία πρώτα επεισόδια. Στη συνέχεια, τα νέα επεισόδια θα έρχονται εβδομαδιαία κάθε Παρασκευή έως 24 Μαρτίου.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.