Friday, May 17, 2024

Ο Harrison Ford θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σειρά της Apple TV+ ‘Shrinking’ μαζί με τον Jason Segel

Ο ηθοποιός Harrison Ford έχει υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σειρά του Apple TV+ “Shrinking”, η οποία προέρχεται από τον ηθοποιό Jason Segel, τον συνδημιουργό του “Ted Lasso” Bill Lawrence και τον πρωταγωνιστή και συγγραφέα του “Ted Lasso” Brett Goldstein, ο οποίος υποδύεται τον Roy Kent στη σειρά.

Ο Ford θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Jason Segel. Η κωμική σειρά 10 επεισοδίων θα δει τον Segel να υποδύεται έναν πενθώντα θεραπευτή που αρχίζει να παραβιάζει τους κανόνες και να λέει στους πελάτες του τι πραγματικά σκέφτεται για αυτούς. “Αγνοώντας την εκπαίδευση και την ηθική του, βρίσκει τον εαυτό του να κάνει τεράστιες, ταραχώδεις αλλαγές στις ζωές των ανθρώπων… συμπεριλαμβανομένης και της δικιάς του”, αναφέρει η περιγραφή της σειράς.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Ford θα υποδυθεί τον Dr. Phil Rhodes, έναν προσγειωμένο ψυχίατρο που έχει χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα όλα αυτά τα χρόνια. Ο Philπρόσφατα διαγνώστηκε με Πάρκινσον, το οποίο «τον αναγκάζει να βγει από τη ζώνη άνεσής του καθώς παλεύει με ενοχλητικούς φίλους, την αποξενωμένη οικογένειά του και την κληρονομιά του».

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.