20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ο Developer του επιτυχημένου Flappy Bird αποσύρει τον τίτλο από το App Store σήμερα

    flappy_bird_screens

    Με έκπληξη διαβάσαμε χθες στο Twitter πως ο Dong Nguyen developer του Flappy Bird, ενός παιχνιδιού που έγινε ένα από τα νούμερα 1 εκνευριστικά εθιστικά παιχνίδια μέσα σε λίγες μέρες, έχει σκοπό σήμερα να αποσύρει τον εν λόγω τίτλο από το App Store.

    O προγραμματιστής ανέφερε πως αυτή η κίνηση δεν έχει να κάνει με κάποια μήνυση ή οτιδήποτε νομικό αλλά γιατί απλά δεν μπορεί να το κρατήσει πλέον.

    Δείτε τα tweet του παρακάτω:

    Screen Shot 2014-02-09 at 2.06.55 PM

    O Nguyen επίσης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να το πουλήσει σε κάποιον τρίτο και πως παρά την απόφαση του θα συνεχίσει να δημιουργεί παιχνίδια. Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε αν θα αποσύρει και τα υπόλοιπα παιχνίδια του από το App Store, μερικά εκ των οποίων έχουν υψηλές θέσεις.

    To Flappy Bird έκανε την εμφάνιση του τον προηγούμενο Μάιο άλλα έγινε τεράστια επιτυχία μέσα σε μια νύχτα πριν περίπου ένα μήνα παραμένοντας στην 1η θέση του App Store στα δωρεάν παιχνίδια για βδομάδες. Ο προγραμματιστής είχε δηλώσει πως μέσω των διαφημίσεων είχε έσοδα $50.000 την μέρα!

    Αυτό που δημιούργησε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν πως το Flappy Bird προχθές δέχτηκε μια πάρα πολύ καλή αναβάθμιση κάνοντας ακόμη πιο περίεργη την απόφαση του προγραμματιστή για την οριστική αποχώρηση του.

    Θα το βρείτε ακόμη διαθέσιμο στο Ελληνικό App Store, για όσο προλαβαίνετε, δωρεάν τόσο για iPhone όσο και για iPad εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles