14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Cydia Installer αναβαθμίστηκε με υποστήριξη του iOS 8.3

    Cydia-Installer-1.1.17-1024x905

    Ο Cydia Installer μόλις αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.1.17. Η αναβάθμιση αυτή φέρνει υποστήριξη με το TaiG iOS 8.3 jailbreak εργαλείο που πρόσφατα κυκλοφόρησε και είναι διαθέσιμη για λήψη για όλες τις jailbroken συσκευές.

    Όπως μπορούμε να δούμε στο συνοδευτικό κείμενο το Cydia 1.1.17  είναι μια λεγόμενη bug fix κυκλοφορία. Σε  jailbroken iOS 8.3 συσκευές μέχρι και χθες, το Cydia ανέγραφε “cannot identify your device” κάθε φορά που προσπαθούσατε να μπείτε στον λογαριασμό σας και πλέον αυτή η κυκλοφορία διορθώνει αυτό το πρόβλημα.

    Μια ακόμη διόρθωση που έχουμε είναι και αυτή με τα file:/// repo URLS που πλέον έχουν εκ νέου ενεργοποιηθεί.

    Έτσι λοιπόν αν θέλετε να κάνετε λήψη στην τελευταία έκδοση του Cydia απλά εκκινείτε το πρόγραμμα και αυτόματα θα πρέπει να γίνει η αναβάθμιση με το που γίνει refresh.

    Να τονίσουμε και προς αποφυγή παραηξηγήσεων πως η συγκεκριμένη αναβάθμιση δεν αποτελεί διόρθωση για το Cydia Substrate. Αυτή η αλλαγή είναι στα χέρια της ομάδας της TaiG και αναμένουμε να την δούμε σύντομα.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles