19.2 C
Athens
Saturday, May 4, 2024
More

    Ο προμηθευτής της Apple Foxconn αναγκάστηκε να αναστείλει τις λειτουργίες στην Shenzhen λόγω έξαρσης του COVID στην περιοχή

    Ο κορυφαίος προμηθευτής της Apple, Foxconn, αναγκάστηκε να αναστείλει τις δραστηριότητές του στην Shenzhen της Κίνας, μετά από ένα lockdown σε όλη την πόλη που θέλει όλες τις επιχειρήσεις να κλείνουν, τις δημόσιες συγκοινωνίες να σταματούν και τους κατοίκους να συμβουλεύονται να μην εγκαταλείψουν το σπίτι τους παρά μόνο για βασικές δραστηριότητες.

    “Η Shenzhen φιλοξενεί μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Huawei, η Oppo και η TCL, και είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους κόμβους παραγωγής για την Foxconn της Ταϊβάν, προμηθεύοντας πελάτες από την Apple μέχρι την Google και την Amazon. Το θέμα αυτό στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού έρχεται να προστεθεί σε μια συνεχιζόμενη έλλειψη τσιπ, καθώς και διαταραχές από τον πόλεμο στην Ουκρανία.”

    Δεν είναι απολύτως σαφές ποιες συσκευές παράγει η Foxconn για την Apple στα δύο εργοστάσιά της Shenzhen, αλλά η Foxconn είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής του iPhone. Το νέο lockdown προσθέτει πίεση σε μια ήδη προβληματική παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού που επηρεάζει την Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.