21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο προμηθευτής της Apple για OLED πάνελ, Samsung, θα ξεκινήσει την παραγωγή τους για το iPhone 15 έναν μήνα νωρίτερα από το προβλεπόμενο

    Ο προμηθευτής OLED της Apple, Samsung Display, θα αρχίσει να κατασκευάζει πάνελ OLED για τη σειρά iPhone 15 ένα μήνα νωρίτερα από το προγραμματισμένο λόγω προβλημάτων παραγωγής με έναν από τους άλλους προμηθευτές της Apple, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από την Κορέα.

    Σύμφωνα με το The Elec, η Samsung θα αρχίσει τώρα να κατασκευάζει τα πάνελ OLED τον Μάιο αντί τον Ιούνιο για να αντισταθμίσει την έλλειψη προγραμματισμένων αρχικών παραγγελιών από την BOE, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα με διαρροή φωτός γύρω από το τμήμα της οθόνης OLED όπου υπάρχει το άνοιγμα για την κάμερα TrueDepth και το Face ID.

    Η Apple έδωσε εντολή στον Κινέζο συνεργάτη BOE να κατασκευάσει μερικά πάνελ OLED για το τυπικό μοντέλο του iPhone 15, αλλά τα ζητήματα φαίνεται ότι ήταν τόσο εδραιωμένα που η Apple απέσυρε την παραγγελία και η BOE έχασε τώρα την ευκαιρία της να γίνει ένας από τους αρχικούς προμηθευτές.

    Εν τω μεταξύ, η LG Display θα αρχίσει να παράγει πάνελ LTPO TFT OLED που απευθύνονται στα μοντέλα υψηλότερης βαθμίδας του iPhone 15 τον Ιούνιο. Τα πάνελ LPTO διαθέτουν υποστήριξη ProMotion 120 Hz και δυνατότητα ρυθμού ανανέωσης 1 Hz που επιτρέπει σε μια οθόνη κλειδώματος αδράνειας να παραμένει ορατή χωρίς να επηρεάζει σημαντικά την μπαταρία.

    Η πρώιμη έναρξη της Samsung δεν σημαίνει απαραίτητα το τέλος για την BOE ως προμηθευτή της Apple, σύμφωνα με την έκθεση. Η κινεζική εταιρεία κατασκευής πάνελ οθόνης φέρεται να δείχνει πρόοδο στην επίλυση του ζητήματος της διαρροής φωτός και θα μπορούσε να αρχίσει να προμηθεύει πάνελ OLED για το iPhone 15 εντός του έτους.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.