16.5 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Ο πιλότος της Formula 1 Sebastian Vettel κυνηγά κλέφτες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Find My του iPhone

    Το Find My της Apple επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την τοποθεσία των συσκευών τους, καθώς και οτιδήποτε άλλο συνδέεται με ένα AirTag. Και ενώ έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες για άτομα που έχουν ανακτήσει χαμένα και κλεμμένα αντικείμενα χάρη σε αυτήν τη δυνατότητα, αυτή την φορά έχουμε τον Γερμανό πιλότο της Formula 1 Sebastian Vettel – ο οποίος κυνήγησε κλέφτες χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Find My.

    Όπως αναφέρει το BBC, στο Vettel έκλεψαν την τσάντα του έξω από ξενοδοχείο στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Αλλά αντί να πάει απευθείας στην αστυνομία, ο Vettel είχε μια διαφορετική ιδέα. Ο πιλότος της F1 χρησιμοποίησε την εφαρμογή Find My της Apple στο iPhone του για να δει την τοποθεσία της τσάντας του σε πραγματικό χρόνο.

    Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο του Vettel, αυτό ήταν δυνατό όχι χάρη σε ένα AirTag, αλλά επειδή ο Vettel είχε συμβατά ακουστικά Find My (πιθανώς AirPods) σε αυτήν την κλεμμένη τσάντα.

    Δυστυχώς, παρά το κυνηγητό, φαίνεται ότι οι κλέφτες γνώριζαν ότι τα AirPods μπορούν να εντοπιστούν από την εφαρμογή Find My – έτσι πέταξαν τα ακουστικά στο δρόμο και έβγαλαν την τσάντα και ό,τι είχε μέσα της. Ο Vettel πήρε τα ακουστικά του και ανέφερε το περιστατικό στην αστυνομία.

    A bag belonging to Sebastian Vettel was stolen in Barcelona this morning. He tried to find it by using his iPhone to track his earphones which were in his bag, but when he located his earphones he found them abandoned and was therefore unable to locate his stolen bag.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.