23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Microsoft εργάζεται σε προσιτή οικονομικά συσκευή streaming Xbox για να ανταγωνιστεί το Apple TV

    Το Xbox της Microsoft είναι σίγουρα μια από τις πιο δημοφιλείς κονσόλες παιχνιδιών στον κόσμο. Με το Xbox Series S, το οποίο παρουσιάστηκε το 2020, οι πελάτες έχουν μια ακόμη πιο οικονομική επιλογή για να παίζουν παιχνίδια κονσόλας. Τώρα η Microsoft θέλει να φέρει την εμπειρία Xbox σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους, καθώς η εταιρεία εργάζεται σε μια νέα συσκευή ροής για να ανταγωνιστεί την Apple TV.

    Πρώτα αναφέρθηκε από το Windows Central και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από την ίδια τη Microsoft, η εταιρεία αναπτύσσει μια νέα συσκευή Xbox με την κωδική ονομασία «Keystone». Ωστόσο, αντί να είναι μια πλήρης κονσόλα παιχνιδιών, αυτή η συσκευή θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στη ροή (συμπεριλαμβανομένης της ροής παιχνιδιών).

    Οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν τη συσκευή είναι προς το παρόν ασαφείς, αλλά ένας εκπρόσωπος της Microsoft αποκάλυψε ότι το τμήμα παιχνιδιών της εταιρείας έχει δεσμευτεί να κάνει την εμπειρία Xbox ακόμα πιο προσιτή μέσω ενός νέου «hardware χαμηλού κόστους». Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, το “Keystone” μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε τηλεόραση ή οθόνη, ώστε οι χρήστες να μπορούν να παίζουν παιχνίδια μέσω streaming χωρίς κονσόλα.

    Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε η νέα συσκευή Xbox θα είναι διαθέσιμη στην αγορά, αλλά το Windows Central λέει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μερικά χρόνια και θα πρέπει να μείνουν ακόμη δύο μήνες πριν από την επίσημη ανακοίνωσή της.

    Χάρη στο Xbox Cloud Gaming, οποιοσδήποτε έχει καλή σύνδεση στο διαδίκτυο μπορεί να παίξει παιχνίδια Xbox σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των iPhone και iPad. Αντί να εκτελούνται τα παιχνίδια τοπικά, η πλατφόρμα της Microsoft εκτελεί το παιχνίδι στους διακομιστές της και το μεταδίδει διαδικτυακά στη συσκευή του χρήστη, επομένως δεν απαιτεί ισχυρό hardware.

    Το Xbox Series S, το οποίο είναι η πιο προσιτή κονσόλα παιχνιδιών της Microsoft, κοστίζει $299. Έτσι, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι η νέα συσκευή streaming Xbox θα κοστίζει λιγότερο από αυτό.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.