23.6 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ο “πατέρας” του iPod αναλαμβάνει την ηγεσία των Google Glass

    Tony-Fadell-holds-Nest-thermostat

    Η Google συνεχίζει να υποστηρίζει το Google Glass πρόγραμμα της και έτσι το Google Glass Explorer πρόγραμμα πλέον θα αποκτήσει την δική του αποκλειστική ομάδα και γραφεία στην Google, αναφέρει με δημοσίευμα του σήμερα το Fortune.

    O ισχυρός άντρας στο νέο αυτό τμήμα της Google και υπεύθυνος για την εξέλιξη και παγίωση του Google Glass στην αγορά θα είναι ο Tony Fadell που οι φίλοι της Apple τον έχουν ονομάσει και όχι άδικα ως τον πατέρα του iPod.

    O Fadell ήρθε στην Google πέρυσι όταν η εταιρεία εξαγόρασε την δική του εταιρεία έξυπνων θερμοστατών Nest προς $3.2 δις. Μια πολύ έξυπνη κίνηση μιας και πέρα από την τεχνογνωσία της Nest η Google συμπεριέλαβε στο δυναμικό της έναν εργατικό και πανέξυπνο άντρα ο οποίος για χρόνια δούλεψε μαζί με τον Steve Jobs και στον οποίο οφείλετε μεγάλο μέρος της επιτυχίας του iPod.

    O Fadell έχει ως στόχο να δώσει στην κυκλοφορία μια νέα έκδοση του Glass το 2015. H Google παραμένει ακόμη σιωπηλή ως προς το τι νέο θα φέρει αυτή η συσκευή και ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά της.

    Ο Fadell θα συνεχίσει να ηγείται και της ομάδας της Nest όπως έκανε μέχρι σήμερα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles