14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Ο Αντιπρόεδρος Υπηρεσιών Peter Stern αποχωρεί από την Apple μετά από έξι χρόνια

    Ο Peter Stern, στέλεχος της Apple που βοήθησε στη δημιουργία επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της Apple TV+, αποχωρεί από την Apple εν μέσω αναδιοργάνωσης.

    Ο Stern υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος Υπηρεσιών της Apple και αναφέρθηκε στον ανώτερο αντιπρόεδρο Eddy Cue. Βοήθησε επίσης στην επέκταση του αθλητικού χαρτοφυλακίου της εταιρείας για το Apple TV+.

    Σύμφωνα με μια αναφορά τη Δευτέρα από το Business Insider, ο Stern είπε στους συναδέλφους του ότι εγκαταλείπει την Apple για να περάσει περισσότερο χρόνο στην Ανατολική Ακτή στις ΗΠΑ. Ο ίδιος είχε θεωρηθεί μέχρι πρότινος ακόμη και ως ο διάδοχος του Cue.

    Κατά τη διάρκεια των έξι ετών του στην Apple, ο Stern βοήθησε στη δημιουργία άλλων συνδρομητικών υπηρεσιών για την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων των Apple Arcade, Apple Books, News+, Fitness+ και άλλων προϊόντων.

    Η Apple εργάζεται για να αναδιοργανώσει τις Υπηρεσίες της για να επικεντρωθεί περισσότερο στη ροή και τη διαφήμιση, σύμφωνα με μια έκθεση από τον Μάιο του 2022. Η εταιρεία θα χωρίσει τις προηγούμενες αρμοδιότητες του Stern σε τρία ξεχωριστά τμήματα.

    Η επιχείρηση Υπηρεσιών της Apple συνέχισε να επιταχύνεται το 2022, αυξάνοντας στα 19,18 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τα οικονομικά της αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν τον Οκτώβριο. Τα Wearables, το Home και τα Αξεσουάρ αναφέρθηκαν στα 9,65 δισεκατομμύρια δολάρια.

    Σύμφωνα με μια διαφορετική αναφορά τον Οκτώβριο, ο αριθμός των ατόμων που πληρώνουν για συνδρομές στις πλατφόρμες της Apple υπερβαίνει πλέον τα 900 εκατομμύρια, από 816 εκατομμύρια νωρίτερα το 2022.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.