17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Ορισμένοι χρήστες Apple Watch Series 8 και Ultra αντιμετωπίζουν προβλήματα με το μικρόφωνο

    Ένας αυξανόμενος αριθμός αναφορών χρηστών στο διαδίκτυο υποδηλώνει ότι το μικρόφωνο σε ορισμένα νέα μοντέλα Apple Watch Series 8 και Ultra μπορεί να μην ανταποκρίνεται μετά από απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα οι εφαρμογές που βασίζονται στο μικρόφωνο να παρουσιάζουν σφάλματα και να σταματήσουν να λειτουργούν.

    Οι χρήστες μεταβαίνουν στα φόρουμ της Κοινότητας υποστήριξης της Apple για να συσχετίσουν το πρόβλημα, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα την ακόλουθη ειδοποίηση σφάλματος από την εφαρμογή Noise και επίσης αποτρέπει τη λειτουργία των ενεργειών του συστήματος, όπως η Siri, Υπαγόρευση και Πλύσιμο χεριών:

    Measurement Suspended
    The Noise app cannot check sound levels when Apple Watch is in Water Lock or while the microphone or speaker is in use.

    Με βάση τις αναφορές, το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί προσωρινά με επανεκκίνηση του Apple Watch έως ότου τελικά εμφανιστεί ξανά το σφάλμα, υποδηλώνοντας ότι το πρόβλημα σχετίζεται με λογισμικό και όχι ελάττωμα υλικού.

    Η ενημέρωση των επηρεαζόμενων ρολογιών Ultra στην τελευταία έκδοση του watchOS 9 μετά την κυκλοφορία δεν επιλύει το πρόβλημα, το οποίο προφανώς γνωρίζει η Apple. Η εταιρεία έχει αντικαταστήσει νέα μοντέλα υπό την εγγύηση, πιθανώς μέχρι να διορθώσει το σφάλμα σε μια προσεχή ενημέρωση λογισμικού. Θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο αν μάθουμε περισσότερα.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.