19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ορισμένοι χρήστες Apple TV διαμαρτύρονται για ζητήματα ήχου Dolby Atmos

    Μια σειρά κατόχων Apple TV τους τελευταίους μήνες παραπονιόταν για διάφορα ζητήματα κατά τη χρήση εξωτερικών ηχείων με την Apple TV και την προσπάθεια ακρόασης ήχου Dolby Atmos.

    Ένα thread στα φόρουμ υποστήριξης της Apple, το οποίο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021 και έχει περισσότερες από 25 σελίδες χρηστών που μοιράζονται παράπονα, καταγράφει πώς οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την Apple TV και το Dolby Atmos. Σύμφωνα με τους χρήστες, κατά την ακρόαση περιεχομένου Dolby Atmos, ο ήχος μερικές φορές είτε διακόπτεται τελείως και σταματά, είτε δεν συγχρονίζεται με τα βίντεο στην οθόνη είτε είναι ασταθής και παρουσιάζει κενά.

    Ενώ υπάρχουν ορισμένοι χρήστες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα στις εφαρμογές της Apple TV, μεγάλο μέρος των παραπόνων προέρχεται από τη χρήση της εφαρμογής Netflix. Ορισμένοι χρήστες έχουν διαπιστώσει ότι η αλλαγή των ρυθμίσεων ήχου και η απενεργοποίηση του Dolby Atmos επιλύει πλήρως τα προβλήματα. Η Apple κυκλοφόρησε το tvOS 15.4.1 τον περασμένο μήνα και αυτή η ενημέρωση δεν φαίνεται να έχει αντιμετωπίσει τα σφάλματα αυτά ακόμη.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.