17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα χειριστήρια παιχνιδιών στην macOS Monterey 12.3

    Μετά την ενημέρωση macOS 12.3 που κυκλοφόρησε στις 14 Μαρτίου, ορισμένοι χρήστες Mac αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα χειριστήρια παιχνιδιών μετά την εγκατάσταση του νέου λογισμικού.

    Τα παράπονα στα Φόρουμ της Apple και στο Reddit υποδεικνύουν ότι ορισμένα χειριστήρια Xbox, PlayStation και άλλα χειριστήρια τρίτων δεν λειτουργούν μέσω Bluetooth. Δεν φαίνεται να επηρεάζονται όλοι οι χρήστες, καθώς μερικοί άνθρωποι έχουν πει ότι οι τα χειριστήρια τους λειτουργούν όπως αναμένεται, οπότε δεν είναι αρκετά σαφές τι συμβαίνει.

    Όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα συνδέουν τα χειριστήρια τους με τα Mac τους χρησιμοποιώντας Bluetooth και στη συνέχεια δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σε παιχνίδια Mac. Ορισμένοι με προβλήματα μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν τα χειριστήρια στο web, αλλά για ορισμένους, τα χειριστήρια τους δεν λειτουργούν καθόλου.

    Από τα φόρουμ προγραμματιστών της Apple:

    Same problems here. My controller is working in some games, but not everywhere:

    – macOS: 12.3 (21E230)
    – Xbox Wireless Controller:
    – Manufacture ID: 0x045E
    – Product ID: 0x02FD
    – Firmware: 9.0.3
    – Additional type: Gamepad

    Working in apps:
    – Steam
    – Pac-Man Party
    – The Pathless

    NOT working in apps:
    – Sonic racing
    – Asphalt 8+
    – Agent Intercept

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.