Sunday, September 29, 2024

Οι iOS 15.4 και watchOS 8.5 σας επιτρέπουν να επαναφέρετε ένα Apple Watch χρησιμοποιώντας ένα iPhone

Η Apple δημοσίευσε σήμερα ένα νέο έγγραφο υποστήριξης που δείχνει ότι το iOS 15.4 και το watchOS 8.5 επιτρέπουν την επαναφορά ενός Apple Watch με ένα κοντινό iPhone.

Το έγγραφο υποστήριξης αναφέρει ότι αν ένα Apple Watch που εκτελεί watchOS 8.5 ή νεότερη έκδοση εμφανίζει μια κινούμενη εικόνα που εμφανίζει ένα Apple Watch και ένα iPhone να πλησιάζουν, οι πελάτες μπορούν να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσουν τη διαδικασία επαναφοράς:

1. Βεβαιωθείτε ότι το iPhone είναι κοντά. Το iPhone πρέπει να έχει εγκατεστημένη την iOS 15.4 ή νεότερη έκδοση, πρέπει να είναι συνδεμένο σε δίκτυο Wi-Fi και να είναι ενεργοποιημένο το Bluetooth και πρέπει να είναι και ξεκλείδωτο
2. Τοποθετήστε το Apple Watch στον φορτιστή
3. Κάντε διπλό κλικ στο πλευρικό κουμπί κάτω από την Ψηφιακή Κορώνα στο Apple Watch σας
4. Ακολουθήστε τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στο iPhone.

Αν τα βήματα δεν λειτουργούν, η Apple συμβουλεύει τους πελάτες να ελέγξουν τη σύνδεσή τους με Wi-Fi. Συγκεκριμένα, η Apple λέει ο χρήστης να προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει ένα δίκτυο 2.4GHz αντί για 5GHz και να αποφύγει δίκτυα 802.1X ή Δίκτυα Wi-Fi, όπως αυτά στα δωμάτια του ξενοδοχείου.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.