14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Οι χρήστες του iCloud για Windows παραπονούνται για κατεστραμμένα βίντεο, φωτογραφίες από αγνώστους κ.α

    Το λογισμικό iCloud για Windows της Apple φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα για ορισμένους χρήστες, με παράπονα στα φόρουμ MacRumors για κατεστραμμένα βίντεο και εικόνες από αγνώστους που εμφανίζονται στις Βιβλιοθήκες φωτογραφιών.

    Υπάρχουν πολλά παράπονα από πελάτες που αντιμετωπίζουν επιπλοκές με τα μοντέλα iPhone 13 Pro και iPhone 14 Pro. Τα βίντεο που έχουν εγγραφεί σε iPhone και στη συνέχεια συγχρονίζονται με το iCloud για Windows γίνονται μαύρα με γραμμές σάρωσης, καθιστώντας τα βίντεο πρακτικά μη διαθέσιμα για προβολή.

    Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ορισμένοι χρήστες βλέπουν παράξενες φωτογραφίες και βίντεο που δεν τους ανήκουν να εμφανίζονται στις βιβλιοθήκες τους όταν προσπαθούν να παρακολουθήσουν αυτά τα κατεστραμμένα βίντεο. Ο αναγνώστης του MacRumors εξηγεί:

    Το iCloud για Windows καταστρέφει βίντεο που έχουν εγγραφεί από ένα iPhone 14 Pro Max με αποτέλεσμα μαύρα βίντεο με γραμμές σάρωσης. Σε σπάνιες περιπτώσεις, εισάγει φωτογραφίες σε βίντεο από άγνωστες πηγές, πιθανώς λογαριασμούς iCloud άλλων. Μου έχουν δείξει φωτογραφίες των οικογενειών άλλων ανθρώπων που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου, αγώνες ποδοσφαίρου και άλλες τυχαίες φωτογραφίες. Προφανώς, αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό και δεν με κάνει ακριβώς να νιώθω ασφαλής χρησιμοποιώντας το iCloud.

    Δεν είναι σαφές εάν οι φωτογραφίες είναι εικόνες από άλλους χρήστες του iCloud, αλλά φαίνεται πιθανό.

    Η διαγραφή της εφαρμογής iCloud για Windows δεν φαίνεται να επιλύει το πρόβλημα, καθώς μπορεί να είναι από την πλευρά του διακομιστή και πολλά άτομα το έχουν αναφέρει στην Apple, επομένως η εταιρεία μπορεί να το γνωρίζει. Τα Windows 11 και τα Windows 10 και τα δύο φαίνεται να επηρεάζονται και ενδέχεται να επηρεάζουν μόνο συσκευές με συγκεκριμένες ρυθμίσεις όπως ενεργοποιημένα HDR και HEVC.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.