19.3 C
Athens
Wednesday, May 8, 2024
More

    Οι φήμες επιμένουν ότι τα 2022 iPhones έρχονται με περισκοπικούς φακούς δίνοντας 10x οπτικό ζουμ

    Η Apple μπορεί να χρησιμοποιήσει εξαρτήματα από την Samsung για έναν εύκαμπτο περισκοπικό φακό σε τουλάχιστον ένα νέο iPhone μοντέλο το 2022 που θα δώσει ενισχυμένο οπτικό ζουμ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Κορεατικό site The Elec.

    Η αναφορά κάνει λόγο πως η Electro-Mechanics που ανήκει στην Samsung μπορεί να προμηθεύσει αυτά τα εξαρτήματα στην LG που με την σειρά της μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για την κατασκευή αυτού του φακού για την Apple. Αυτή η κίνηση δεν θα επηρεάσει έτσι τις σχέσεις της Apple με την LG ενώ παράλληλα θα παρακάμψει πιθανά προβλήματα με διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Samsung που έχει για αυτά τα εξαρτήματα.

    Οι φήμες για έναν εύκαμπτο περισκοπικό φακό στα 2022 iPhones ξεκίνησαν από τον αξιόπιστο αναλυτή Ming-Chi Kuo πίσω τον Μάρτιο και έκτοτε είχαμε αρκετές φήμες πάνω σε αυτό. Η τεχνολογία αυτή θα επιτρέψει ένα σημαντικό οπτικό ζουμ στα iPhones πέρα από τα 2x και 2.5x των iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max. Για παράδειγμα το P40 Pro+ της Huawei είναι ένα παράδειγμα smartphone που χρησιμοποιεί έναν τέτοιο φακό που δίνει 10x οπτικό ζουμ.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.