Saturday, May 18, 2024

Η iOS 14.2 δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην αυτονομία των iPhones

Χρήστες στο Apple Developer forums αλλά και στο Reddit αναφέρουν πως η iOS 14.2 έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην αυτονομία των iPhone τους.

Τα συμπτώματα του προβλήματος περιλαμβάνουν γρήγορη αποφόρτιση της μπαταρίας και μεγαλύτερους χρόνους φόρτισης από ότι είναι το σύνηθες. Κάποιοι χρήστες αναφέρουν πως οι συσκευές τους χάνουν πάνω από 50% της αυτονομίας μέσα σε 30 λεπτά και βλέπουν μεγάλη πτώση της τάξης του 5% μέσα στα πρώτα λεπτά μιας κανονικής χρήσης.

Το πρόβλημα φαίνεται να έχει να κάνει με το λογισμικό μιας και πολλοί χρήστες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα τονίζουν πως αν κάνουν επανεκκίνηση την συσκευής τους τότε η μπαταρία φαίνεται πως επανέρχεται σε φυσιολογικά ποσοστά.

Οι συσκευές που παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα κατά κύριο λόγο είναι ελαφρώς παλαιότερες όπως τα iPhone XS, iPhone 7, iPhone 6s και το πρώτης γενιάς iPhone SE. Το 2018 iPad Pro με εγκατεστημένη την iPadOS 14.2 φαίνεται επίσης να επηρεάζεται.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.