21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Οι πρώτες φήμες για το iPhone 13 ξεκίνησαν: 120Hz ProMotion οθόνες, Όχι iPhone SE 3 μέχρι το 2022

    Ο έμπειρος αναλυτής στην βιομηχανία παρασκευής οθονών Ross Young κοινοποίησε σήμερα τις προβλέψεις του για την iPhone 13 σειρά καθώς και για το 3ης γενιάς iPhone SE.

    Ο αναλυτής αναμένει πως η iPhone 13 σειρά θα είναι πανομοιότυπη με αυτή που θα δούμε σε λίγες εβδομάδες και αφορά την iPhone 12 και θα περιλαμβάνει ένα 6.7 ιντσών Pro Max μοντέλο, ένα 6.1 ιντσών Pro μοντέλο, ένα 6.1 ιντσών μη Pro μοντέλο και ένα 5.4 ιντσών mini μοντέλο.

    Όλα τα iPhone 13 αναμένεται να έχουν OLED οθόνες με την BOE Technology να μπαίνει και αυτής ως κατασκευαστής τους μαζί με την LG Display για τα 6.1 ιντσών iPhone 13 και iPhone 12 Pro. Η Samsung αναμένεται πως θα είναι ο κύριος προμηθευτής για ακόμη μια χρονιά με την Y-Octa τεχνολογία για όλες τις iPhone 13 οθόνες.

    Ο Young αναφέρει πως η μεγαλύτερη προσθήκη στα iPhone 13 Pro μοντέλα θα είναι η υιοθέτηση 120Hz ProMotion οθονών που θα συμπληρώσουν την LTPO τεχνολογία που θα έχουν. Ήδη είχαμε και άλλες αναφορές και φήμες που συμφωνούν πως τα iPhone θα αποκτήσουν 120Hz ρυθμού ανανέωσης οθονών το 2021.

    Τα iPhone 13 και iPhone 13 mini θα έχουν την ίδια διάταξη καμερών όπως και το φετινό iPhone 12 Pro Max που αναμένουμε ενώ την ίδια στιγμή για τα Pro μοντέλα η Apple θα αυξήσει το μέγεθος του αισθητήρα της κάμερας. Αυτό σημαίνει πως όλοι η iPhone 13 σειρά θα έχει σημαντικές αναβαθμίσεις στον τομέα της κάμερας για ακόμη μια χρονιά.

    Αν και ο Young αναμένει πως και τα δύο iPhone 13 Pro μοντέλα θα φέρουν το LiDAR αισθητήρα δεν είναι σίγουρος αν η Apple θα τον ενσωματώσει και στα μη Pro μοντέλα.

    Επίσης εικάζει πως θα έχουμε ένα iPhone SE τρίτης γενιάς την Άνοιξη του 2022. Αυτή η συσκευή θα έχει μια 6.1 ιντσών οθόνη τεχνολογίας LCD, Touch ID, υποστήριξη sub-6GHz 5G, και το σύστημα φακών που συναντούμε στα iPhone 11. Ίσως μάλιστα το Touch ID να έρθει σε αυτή την συσκευή στο On/Off κουμπί όπως και στο iPad Air 4.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.