18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Οι προπαραγγελίες στο App Store του’Diablo Immortal’ είναι πλέον ανοιχτές

    Ένα νέο παιχνίδι Diablo πρόκειται να κυκλοφορήσει σε συσκευές iPad, iPhone και Android αργότερα το 2022, με μια ολοκαίνουργια ιστορία, ανταγωνιστικές και συνεργατικές λειτουργίες για πολλούς παίκτες και υποστήριξη χειριστηρίου.

    Για πρώτη φορά ανακοινώθηκε στο Blizzcon 2018, το “Diablo Immortal” λαμβάνει χώρα μεταξύ των γεγονότων του “Diablo II” και του “Diablo III”. Μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ολοκαίνουργια ιστορία που φέρνει τους χαρακτήρες στο Sanctuary για άλλη μια φορά. Οι παίκτες θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να εμποδίσουν τον Skarn, the Herald of Terror, από τον αναστήσει τον Diablo.

    Σύμφωνα με την Apple, το “Diablo Immortal” θα επιτρέψει στους παίκτες να παίξουν ως αγαπημένους τύπους χαρακτήρων, όπως ο Βάρβαρος, ο Νεκρομάντης, ο Κυνηγός Δαιμόνων και πολλά άλλα. Το παιχνίδι θα διαθέτει επίσης υποστήριξη χειριστηρίου, τοποθεσίες που δεν έχουν δει ποτέ πριν και μια σταθερή εισροή νέου περιεχομένου για να κρατήσει τους παίκτες να επιστρέφουν ξανά στον τίτλο.

    Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να μπείτε για προ παραγγελία δωρεάν στο “Diablo Immortal” στο App Store.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.