21.1 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple αποκαλύπτει αισθητήρες δύναμης επόμενης γενιάς για Apple Watch, MacBook και iPhone

    Εκτός από την επιφάνεια αφής σε MacBooks, η Apple έχει σχεδόν διακόψει την τεχνολογία Force Touch (επίσης γνωστή ως 3D Touch) από τα προϊόντα της. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία εξακολουθεί να σχεδιάζει να επαναφέρει με κάποιο τρόπο το Force Touch, καθώς νέες πατέντες αποκαλύπτουν αισθητήρες δύναμης επόμενης γενιάς για το Apple Watch, το MacBook, ακόμη και το iPhone.

    Πατέντες από το γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και εμπορικών σημάτων των ΗΠΑ που δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη (μέσω του Patently Apple) παρουσιάζουν πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Apple που σχετίζονται με αισθητήρες πίεσης δύναμης. Αυτές οι πατέντες καλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο αυτοί οι αισθητήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικούς σκοπούς σε συσκευές Apple.

    Μία από τις πατέντες αποκαλύπτει αισθητήρες δύναμης που έχουν σχεδιαστεί για “συσκευές παράγοντα μικρής μορφής” όπως το Apple Watch και ακόμη και τα AirPods. Οι αισθητήρες λαμβάνουν “σημαντικό όγκο” μέσα στο προϊόν, καθιστώντας τους δύσκολο να χωρέσουν μέσα σε ορισμένες συσκευές. Με τη νέα τεχνολογία, η Apple θα είναι σε θέση να κάνει μια ευαίσθητη στην πίεση επιφάνεια χρησιμοποιώντας μικροηλεκτρομηχανικούς αισθητήρες πίεσης υγρών.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.