15.7 C
Athens
Sunday, May 5, 2024
More

    Οι νικητές των App Store Best of 2020 ξεκίνησαν να παραλαμβάνουν τα βραβεία τους

    Η Apple την εβδομάδα που μας πέρασε και όπως σας παρουσιάσαμε εδώ ανακοίνωσε τα βραβεία για τις 15 καλύτερες εφαρμογές και παιχνίδια της χρονιάς. Για πρώτη φορά φέτος οι νικητές παραλαμβάνουν και ένα φυσικό βραβείο και έτσι οι πρώτοι προγραμματιστές ξεκίνησαν να το έχουν στην κατοχή τους.

    Η Flexibits, δημιουργούς της εφαρμογής Fantastical, η Genshin Impact, και Share the Meal έβγαλαν φωτογραφία αυτά τα βραβεία.

    Κάθε βραβείο είναι κατασκευασμένο από 100 ανακυκλώσιμο αλουμίνιο με το τετράγωνο σε σχήμα βραβείο να είναι αντίγραφο του App Store λογότυπου εμπρός ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει χαραγμένο το όνομα του νικητή.

    Μαζί με το βραβείο η Apple δίνει και ένα υπογεγραμμένο γράμμα από τον ίδιο τον Tim Cook που αναγράφει:

    “Συγχαρητήρια!! Η εφαρμογή σου είναι μια από τις καλύτερες για το 2020. Κάθε χρόνο, το App Store γιορτάζει και παρουσιάζει τις εφαρμογές που ξεχώρισαν και που βελτίωσαν τις ζωές των ανθρώπων. Αυτές οι εφαρμογές είναι δείγματα υψηλής ποιότητας, καινοτομίας και η Apple αισθάνεται περήφανη που αναγνωρίζει μέσα σε αυτές και την δική σου εφαρμογή. Σε ευχαριστούμε που έκανες μια καμπύλη στο σύμπαν το 2020.”

    A mysterious box arrives…
    The new award on Michael’s desk.
    …with a note from Tim!

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.