19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Οι νέες κριτικές για το HomePod προσφέρουν μια άμεση ματιά στην ποιότητα ήχου, την Siri και άλλα

    Το HomePod δεύτερης γενιάς της Apple θα αρχίσει να φτάνει στους πελάτες και να κυκλοφορήσει στα καταστήματα αυτή την Παρασκευή. Εκ των προτέρων, οι πρώτες κριτικές για το έξυπνο ηχείο έχουν κοινοποιηθεί από επιλεγμένες εκδόσεις μέσων και κανάλια YouTube.

    Με τιμή $299, το νέο HomePod διαθέτει σχεδόν πανομοιότυπο σχεδιασμό με το HomePod πλήρους μεγέθους που η Apple διέκοψε τον Μάρτιο του 2021, αλλά με δύο λιγότερα τουίτερ και μικρόφωνα. Το ηχείο που τροφοδοτείται από το Siri είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα γούφερ τεσσάρων ιντσών, ένα τσιπ S7 για υπολογιστικό ήχο και ένα τσιπ U1 για τη μετάδοση μουσικής από ένα iPhone. Το ηχείο υποστηρίζει Matter για έξυπνα οικιακά αξεσουάρ και Spatial Audio με Dolby Atmos.

    Ένας νέος αισθητήρας στο HomePod μπορεί να μετρήσει τη θερμοκρασία και την υγρασία σε εσωτερικούς χώρους και αυτή η δυνατότητα ενεργοποιήθηκε επίσης στο υπάρχον HomePod mini με μια πρόσφατη ενημέρωση λογισμικού. Το Sound Recognition έρχεται επίσης στο νέο HomePod με μια ενημέρωση λογισμικού αυτή την άνοιξη, επιτρέποντας στο ηχείο να ακούει συναγερμούς καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα και να στέλνει μια ειδοποίηση στο iPhone του χρήστη εάν εντοπιστεί ήχος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.