20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple εργάζεται σε αναδιπλούμενο φορητό υπολογιστή 20,5 ιντσών για το 2025

    Η Apple αναπτύσσει ένα αναδιπλούμενο notebook 20,5 ιντσών που θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το 2025, σύμφωνα με πληροφορίες που κοινοποίησε σήμερα ο αναλυτής οθόνης Ross Young.

    Ο Young μοιράστηκε τις λεπτομέρειες σε ένα tweet αμφισβητώντας μια πρόσφατη φήμη για iPad από τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo, ο οποίος είπε ότι η Apple αναπτύσσει ένα πτυσσόμενο iPad για το 2024. Μέχρι στιγμής, τόσο ο Young όσο και ο Mark Gurman του Bloomberg έχουν πει ότι δεν βλέπουν σημάδια αναδιπλούμενου tablet που έρχεται του χρόνου.

    Η φήμη για ένα αναδιπλούμενο MacBook δεν είναι ακριβώς νέα, καθώς ο Young μοιράστηκε παρόμοιες πληροφορίες τον Φεβρουάριο του 2022. Ο Young τότε είπε ότι η Apple συζητούσε με τους προμηθευτές της για πτυσσόμενα notebook με οθόνες μεγέθους περίπου 20 ιντσών.

    Με βάση τη σημερινή έκθεση, η Apple εξακολουθεί να επιδιώκει κάποιο είδος αναδιπλούμενου προϊόντος φορητού υπολογιστή, το οποίο θα διαθέτει ένα πληκτρολόγιο οθόνης πλήρους μεγέθους όταν είναι διπλωμένο ή την επιλογή χρήσης του με εξωτερικό πληκτρολόγιο όταν ξεδιπλώνεται. Ο Young είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα ήταν μια ολοκαίνουργια κατηγορία προϊόντων για την Apple.

    Ο σχεδιασμός διπλής οθόνης θα διαφέρει από τους τρέχοντες φορητούς υπολογιστές Mac που είναι αναδιπλούμενοι, καθώς αυτά τα μηχανήματα διαθέτουν μία ενιαία οθόνη σε συνδυασμό με πληκτρολόγιο και επιφάνεια αφής. Δεν ήταν σαφές εάν το φημολογούμενο αναδιπλούμενο 20 ιντσών θα τοποθετηθεί ως iPad, Mac ή κάτι εντελώς νέο, αλλά μέχρι στιγμής πολλές πηγές φαίνεται να πιστεύουν ότι το 2024 είναι πολύ νωρίς για κάποιο είδος αναδιπλούμενου μοντέλου συσκευής από την Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.