22.1 C
Athens
Wednesday, May 1, 2024
More

    Οι επενδυτές πρότειναν στον Tim Cook να εξαγοράσει η Apple την Tesla

    tesla-motors-1024x768

    Θα υπολόγιζε σοβαρά την ιδέα η Apple να εξαγοράσει τον κατασκευαστή ηλεκτρονικών αυτοκινήτων Tesla; Αυτή την ερώτηση απεύθυναν δύο επενδυτές της Apple στον Tim Cook στην ετήσια συνάντηση μετόχων σήμερα.

    Όπως φαντάζεστε ο Tim Cook προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει σε κάτι τέτοιο ευθέως.

    Το Recode ήταν παρών στην συνάντηση αυτή και σημείωσε πως ο Tim Cook απάντησε δίνοντας έμφαση στην υπηρεσία CarPlay της Apple που θα γίνει διαθέσιμη σε 40+ μοντέλα αυτοκινήτων αυτό τον χρόνο.

    “Ήταν αυτή μου η απάντηση ένας καλός τρόπος να προσπεράσω την ερώτηση σας; Αφήστε με διαφορετικά να σκεφτώ ένα διαφορετικό τρόπο για να μην απαντήσω ευθέως σε αυτό” τόνισε λίγο μετά ο Tim Cook χαμογελώντας.

    Το γεγονός πως ο Tim Cook δεν ήταν κατηγορηματικός και δεν είπε ευθέως ένα “όχι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση” αφήνει ανοιχτές τις εικασίες πως η Apple σκέφτεται σοβαρά την βιομηχανία των ηλεκτρονικών αυτοκινήτων.

    Ο CEO της Tesla μάλιστα, Elon Musk (πολλοί τον αποκαλούν τον νέο Steve Jobs της Slicon Valley) επιβεβαίωσε πέρυσι πως συναντήθηκε με την Apple και τον υπεύθυνο για συζητήσεις εξαγορών της Andrian Perica αλλά δεν ανέφερε οτιδήποτε άλλο.

    Η ιδέα εξαγοράς της Tesla από την Apple έχει πέσει πάρα πολλές φορές στο τραπέζι λοιπόν αλλά έχουμε ακόμη μάλλον μέλλον για κάτι περισσότερο πέρα από εικασίες.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles