22.4 C
Athens
Thursday, May 9, 2024
More

    Οι αποστολές των νέων MacBook Pros αντιμέτωπες με καθυστερήσεις εξαιτίας μηχανικών βλαβών της UPS

    Πολλοί καταναλωτές που περιμένουν να παραλάβουν τα νέα MacBook Pros πιάστηκαν εξαπίνης όταν ενημερώθηκαν πως η αποστολή τους θα σημειώσει καθυστέρηση εξαιτίας μηχανικών βλαβών που επηρεάζουν την UPS – την εταιρεία κουριερ που χρησιμοποιεί η Apple για να στέλνει τις συσκευές της παγκοσμίως.

    “Μια μηχανική βλάβη προκάλεσε καθυστέρηση” είναι το μήνυμα που λαμβάνουν αυτοί οι πελάτες όταν ελέγχουν σε τι στάδιο είναι η νέα τους αποστολή MacBook Pro.

    Οι μηχανικές βλάβες, που πιθανότατα σχετίζονται με αεροσκάφη, προκαλούν αποστολές MacBook Pro, αλλά και πιθανώς άλλων συσκευών, να μένουν “εγκλωβισμένες” σε πόλεις της Κίνας.

    Η Κολωνία, στη Γερμανία, είναι ένας από τους κύριους κόμβους της UPS στην Ευρώπη και το πιθανότερο μέρος που θα φτάσουν οι αποστολές MacBook Pro από την Ασία, προτού συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τους πελάτες σε όλη την Ευρώπη.

    “Η αποστολή σας βρίσκεται επί του παρόντος εντός του δικτύου της UPS. Ωστόσο, συνέβη ένα απρόβλεπτο γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή στην προγραμματισμένη ημερομηνία παράδοσης”, είναι ένα άλλο μήνυμα που λαμβάνουν οι πελάτες, οι οποίοι πρέπει να παρακολουθούν τη σελίδα παρακολούθησης για τυχόν ενημερώσεις.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.