22.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Η Apple έκανε διαθέσιμη την iOS 14.8.1 με διορθώσεις ασφαλείας για συσκευές που δεν έχουν εγκατεστημένη την iOS 15

    Η Apple έκανε διαθέσιμη στο ευρύ κοινό την iOS 14.8.1 και η οποία έρχεται ένα μήνα μετά την κυκλοφορία της iOS 14.8 για εκείνους που αποφάσισαν να μην αναβαθμίσουν στην iOS 15.

    Η αναβάθμιση αυτή είναι διαθέσιμη από τις Ρυθμίσεις για τις συμβατές συσκευές ενώ η Apple έδωσε και την iPadOS 14.8.1 για τους iPad χρήστες.

    Να αναφέρουμε πως η iOS 14.8.1 δεν είχε γίνει beta test και έτσι η κυκλοφορία της αποτέλεσε έκπληξη για αρκετούς χρήστες. Από την πλευρά της η Apple αναφέρει πως η αναβάθμιση αυτή περιλαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις στον τομέα της ασφαλείας και συνιστάτε για όλους τους χρήστες.

    Να θυμίσουμε πως πλέον η Apple δίνει την επιλογή στους χρήστες για το αν θέλουν να αναβαθμίσουν άμεσα στην iOS 15 ή να παραμείνουν στην iOS 14 λαμβάνοντας σημαντικές αναβαθμίσεις που θα αφορούν την ασφάλεια και την σταθερότητα του συστήματος.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.