13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Νεότερη ενημέρωση: H Apple επιβεβαιώνει θέματα με την λήψη του macOS Big Sur, με Apple Pay, Apple Card, και άλλες υπηρεσίες

    Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο αν έχετε πρόβλημα με την λήψη του macOS Big Sur δεν είστε οι μόνοι όπως μόνοι δεν είστε και αν έχετε θέματα ακόμη και με το Apple Pay.

    Πολλοί χρήστες αναφέρουν πως έχουν μια σειρά με θέματα από τις υπηρεσίες της Apple. Η εταιρεία επίσημα έκανε νέα ενημέρωση της  System Status σελίδα της δείχνοντας τα θέματα που έχει αυτή την στιγμή και που περιλαμβάνουν και το εργαλείο αναβάθμιση του macOS.

    Από την System Status σελίδα της Apple:

    “Οι χρήστες μπορεί να μην μπορούν να κάνουν λήψη αναβαθμίσεων του macOS σε Mac υπολογιστές. Αυτή την στιγμή διερευνούμε αυτό το θέμα”

    Πέρα από το macOS εργαλείο αναβάθμισης η Apple αυτή την στιγμή έχει θέμα και με την Apple Card αλλά και με την Apple Pay υπηρεσία.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.