21.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Νέο iMac φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης

    Το επόμενο iMac της Apple έχει φτάσει σε «προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης», σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg. Στο σημερινό του ενημερωτικό δελτίο, ο Gurman είπε ότι το νέο iMac θα έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης και επιλογές χρώματος 24 ιντσών με το τρέχον μοντέλο.

    Το νέο iMac πιθανότατα θα περιλαμβάνει το επερχόμενο τσιπ M3 της Apple, αλλαγές εσωτερικού σχεδιασμού και μια νέα διαδικασία κατασκευής για το περίπτερο, σύμφωνα με τον Gurman. Το τσιπ M3 φέρεται να κατασκευάζεται με βάση την τελευταία διαδικασία 3nm TSMC του συνεργάτη κατασκευής τσιπ της Apple για πρόσθετες βελτιώσεις απόδοσης και ενεργειακής απόδοσης.

    Η Apple ενημέρωσε για τελευταία φορά το iMac τον Απρίλιο του 2021 με το τσιπ M1 και ένα εξαιρετικά λεπτό περίβλημα διαθέσιμο σε επτά χρώματα, όπως πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, ροζ, μωβ, μπλε και ασημί. Αυτή τη στιγμή είναι το μοναδικό iMac στη σειρά της Apple, καθώς τα iMac 27 ιντσών που βασίζονται στην Intel και iMac Pro σταμάτησαν και τα δύο τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Gurman ισχυρίστηκε προηγουμένως ότι ένα μεγαλύτερο iMac θα μπορούσε να επιστρέψει, αλλά δεν μοιράστηκε νέες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα σήμερα.

    Ο Gurman αναμένει ότι το νέο iMac θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο το δεύτερο εξάμηνο του 2023.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.