13 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Νέο FAQ της Apple για τους πωλητές που θα χρησιμοποιούν το Apple Pay

    apple-pay-touch-id-iphone6-hero

    Η Apple ξεκίνησε την λειτουργία ενός νέου ιστοτόπου που λειτουργεί ως FAQ για επιχειρήσεις που ετοιμάζονται να εισέλθουν στο χώρο του Apple Pay. Επίσης, οι ίδιοι επιβεβαίωσαν την συμβατότητα του Apple Watch με το Apple Pay.

    Γενικά, αυτό το FAQ δίνει λεπτομερείς πληροφορίες για το σετάρισμα του Apple Pay σε κάθε επιχείρηση. Από τα πιο προφανή, όπου αναφέρει πως η επιχείρηση χρειάζεται νέα contactless ‘μηχανάκια’ πληρωμών, καθώς επίσης και τα λιγότερο γνωστά στοιχεία, όπως το ότι ο πελάτης δεν θα χρειάζεται να πληρώσει κάποιο επιπλέον ποσό για την χρήση της υπηρεσίας, την πολιτική για αθέμιτη χρήση, καθώς επίσης και για το πως οι επιχειρήσεις θα μπορούν να ενημερώνουν τους πελάτης για την υποστήριξη πληρωμών μέσω Apple Pay.

    Σύμφωνα με το website Merchant FAQ αναφέρονται τα εξής:

    How do I let my customers know they can pay with Apple Pay?

    Display the contactless payment symbol and the Apple Pay acceptance mark prominently on your point of sale terminal to let your customers know they can use Apple Pay in your store.

    Display the Apple Pay acceptance mark prominently in your door or window.

    Παράλληλα η Apple έκανε κάποιες γενικές αλλαγές και στο website του Apple Pay. O κατάλογος με τις επιχειρήσεις που πλέον υποστηρίζουν το Apple Pay έχει πλέον τοποθετηθεί σε διαφορετικό μέρος μέσα στο website.

    Επίσης, όλοι θυμόμαστε πως η Apple ανέφερε τον Σεπτέμβριο 2014, πως το Apple Pay θα υποστηρίζεται στο iPhone 5, 5C και 5S μέσω του Apple Watch, πράγμα το οποίο πλέον το επιβεβαιώνουν και στο website του Apple Pay. Τέλος, στο κάτω μέρος της σελίδας αναφέρεται η συμβατότητα του Apple Pay με παλαιότερες συσκευές, περιορίζοντας όμως την δυνατότητα της in-app συναλλαγής μόνο για τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles