17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέο στην iOS 14.2: Ρωτήστε την Siri να σας δώσει μια προσωπική καθημερινή ενημέρωση

    Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά της Siri στην iOS 14.2 ονομάζεται Personal Update και είναι κάτι που καιρό ζητούσαν οι χρήστες.

    Μπορείτε λοιπόν πλέον να ρωτήσετε την Siri για να σας δώσει μια ενημέρωση τέτοια στο iPhone, HomePod και HomePod mini.

    Η φωνητική εντολή που πρέπει να δώσετε μέσω Siri είναι η “What’s my update?”

    Η απάντηση της Siri θα είναι διαφορετική από χρήστη σε χρήστη με βάση το τι είναι σχετικό στον καθένα αλλά και την τοποθεσία του χρήστη. Έτσι λοιπόν μπορείτε να έχετε ενημέρωση για τον καιρό, επερχόμενα event στο ημερολόγιο σας, χρόνο ταξιδιού, υπομνήσεις ενώ στην Ελλάδα δεν είναι διαθέσιμη ακόμη και η ενημέρωση ειδήσεων της ημέρας.

    Το χαρακτηριστικό αυτό είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά στο ψηφιακό event της Apple τον προηγούμενο μήνα ως μέρος της παρουσίασης του HomePod mini. Η iOS 14.2 φέρνει επίσης την λειτουργία της ενδοεπικοινωνίας.

    *Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.