17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Λίγο πριν το άνοιγμα των προ παραγγελιών για τα iPhone 12 mini και iPhone 12 Pro Max έχουμε τα πρώτα hands-on βίντεο και εντυπώσεις

    Λίγο πριν την επίσημη έναρξη των προ παραγγελιών για τα iPhone 12 mini και iPhone 12 Pro Max τα πρώτα hands-on βίντεο και οι πρώτες εντυπώσεις για αυτές τις συσκευές έχουν ξεκινήσει να γίνονται διαθέσιμες.

    Το The Verge αναφέρει για το 5.4-ιντσών iPhone 12 mini:

    “Είναι αλήθεια λίγο περίεργο να το κρατάς στην αρχή ειδικά αν έρχεσαι από μια μεγαλύτερη συσκευή. Κάποια πράγματα θέλουν χρόνο για να τα συνηθίσεις όπως η πληκτρολόγηση και άλλα όπως η κύλιση προς τα κάτω ή η εμφάνιση των ειδοποιήσεων είναι ευκολότερα από ποτέ. Αντικειμενικά για πρώτη φορά μετά το iPhone 8 η Apple φέρνει μια ναυαρχίδα στην αγορά που ο καθένας θα μπορεί με άνεση να την κρατήσει στο ένα χέρι και να κάνει χρήση της.”

    Σχετικά με το 6.7-ιντσών iPhone 12 Pro Max:

    “Για το iPhone 12 Pro Max η ιστορία είναι διαφορετική μιας και παραμένει μια “surfboard” συσκευή όπως και οι άλλες max και plus συσκευές της εταιρείας. Κοιτώντας το με κλειστεί την οθόνη μοιάζει με τον προκάτοχο του αλλά μόνο όταν ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς και δεις περιεχόμενο σε αυτό τότε αντιλαμβάνεσαι την διαφορά που προσφέρει η μεγαλύτερη οθόνη.”

    Περισσότερα στα βίντεο που ακολουθούν παρακάτω:

    *Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.