16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Νέο ακυκλοφόρητο ‘World Timer’ Apple Watch face εντοπίστηκε σε #WWDC21 session

    Με την watchOS 8 η Apple ανακοίνωσε κάποια νέα χαρακτηριστικά για τους Apple Watch χρήστες. Συνήθως κάθε νέο watchOS έρχεται και με μια σειρά από νέα watch faces – προσόψεις, αλλά φέτος η Apple στο Keynote της παρουσίασε μόνο μια την Portraits.

    Πάρα αυτά σε ένα από τα sessions του WWDC 2021 εμφανίστηκε και ένα ακόμη νέο watch face το οποίο η Apple δεν το ανακοίνωσε και που η ονομασία του είναι World Timer.

    Κατά την διάρκεια λοιπόν του “What’s New in UIKit” η Apple συμπεριέλαβε ένα screenshot από την εφαρμογή Watch όπου το watch face αυτό κάνει την εμφάνιση του.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.