20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Νέες φωτογραφίες υποστηρίζουν πως δείχνουν ένα μικρότερο iPhone 13 notch σε σύγκριση με αυτό του iPhone 12

    Νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν υποστηρίζουν πως δείχνουν την νέα σχεδίαση του notch που θα έχουμε στα iPhone 13. Αυτές οι εικόνες είναι πανομοιότυπες με αυτές που είχαμε δει και στην αρχή της εβδομάδας.

    Οι νέες φωτογραφίες έχουν κοινοποιηθεί από τον λογαριασμό στο Twitter DuanRui και φαίνεται ως πηγή τους το Weibo. Η πηγή από όπου προήλθαν αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι ξεκάθαρα.

    Όπως εξηγήσαμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας αναμένουμε το notch να είναι περί το 30% μικρότερο σε ότι αφορά το μήκος του. Πάρα αυτά μπορεί να έχει ένα μεγαλύτερο ύψος εξαιτίας της αναδιάταξης των εξαρτημάτων που κάνει η Apple στο Face ID για αυτό τον σκοπό.

    Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο πως η Apple θα εκμεταλλευτεί αυτό τον επιπλέον χώρο οθόνης στα iPhone 13. Το πιο λογικό βέβαια είναι να έχουμε για παράδειγμα εμφάνιση του ποσοστού της μπαταρίας .

    Πέρα από το μικρότερο notch η iPhone 13 σειρά αναμένεται σχεδιαστικά να μοιάζει αυτή της iPhone 12.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.