21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Βίντεο που διέρρευσε υποστηρίζει πως δείχνει το νέο Apple Pencil 3 με τo glossy φινίρισμα

    Λίγο πριν το επερχόμενο “Sprin Loaded” Apple event της Δευτέρας οι φήμες συνεχίζουν να δείχνουν πως ένα νέο Apple Pencil μπορεί να παρουσιαστεί από την εταιρεία.

    Σε συνέχεια λοιπόν αυτών των φημών ένα νέο βίντεο που έκανε την εμφάνιση του στο Twitter υποστηρίζει πως δείχνει το Apple Pencil 3.

    Το βίντεο κοινοποιήθηκε από έναν ανώνυμο Twitter χρήστη που υποστηρίζει πως έλαβε αυτές τις πληροφορίες από την παραγωγική αλυσίδα της Apple. Στο βίντεο επιβεβαιώνεται η εικόνα που είχε διαρρεύσει τον προηγούμενο μήνα.

    Με βάση τις διαρροές αυτές λοιπόν το Apple Pencil 3 φαίνεται πως είναι πολύ όμοιο του 2ης γενιάς Apple Pencil με μια διαφορά στην σχεδιαστική του γραμμή: Αυτή της επιστροφής του glossy φινιρίσματος.

    Ένα τέτοιο φινίρισμα είχαμε στο Apple Pencil 1ης γενιάς που συνεχίσει και υπάρχει στην αγορά εξαιτίας της συμβατότητας του με iPads όπως αυτά των iPad mini και του βασικού 9.7 ιντσών iPad.

    Μαζί με τα 2018 iPad Pro η Apple είχε παρουσιάσει το 2ης γενιάς Apple Pencil με ένα matte φινίρισμα και με μια συνδεσμολογία που δεν ήταν lighntning όπως το 1ης γενιάς αλλά μαγνητικής επαφής και φόρτισης στην μια πλευρά του iPad Pro. Το 2ης γενιάς Apple Pencil είναι επίσης συμβατό και με το νέο iPad Air που παρουσίασε η Apple πέρυσι.

    Το Apple Pencil 3 φαίνεται πως συνδυάζει αυτά τα 2 σχέδια. Έτσι μοιάζει πως έχει μια επίπεδη επιφάνεια για να μπορεί να εφάπτεται μαγνητικά αλλά παράλληλα έχει έναν glossy χρωματισμό.

    Σίγουρα η Apple εφόσον κυκλοφορήσει ένα νέο Apple Pencil θα φέρει και κάποιες αλλαγές στο εσωτερικό του και ίσως ακόμη και νέες λειτουργίες.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.