21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Νέες πληροφορίες έκαναν την εμφάνιση τους για το iOS 8.3 και iOS 8.4 jailbreak

    taig-jailbreak-banner-e1417250542736

    Νέες πληροφορίες έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους σχετικά με ένα επερχόμενο jailbreak για το iOS 8.3 και iOS 8.4, αλλά και για το μέλλον του iOS 9.

    O Gammy Harbison του iDigitalTimes πραγματοποίησε μια συνέντευξη με τον Ray Xie της ομάδας της TaiG και εκεί αποκαλύφτηκε πως η εν λόγω ομάδα ήδη προετοιμάζετε για μελλοντικά jailbreak εργαλεία έχοντας ως νέο στόχο αυτό του iOS 9.

    Μετά το τέλος της συνέντευξης αυτής σχεδόν άμεσα ξεκίνησαν οι φήμες πως διάφορες ομάδες μέσα σε αυτές και αυτή της Pangu ετοιμάζουν την κυκλοφορία ενός ios 8.3 jailbreak εργαλείου αμέσως μετά την κυκλοφορία του iOS 8.4.

    Τι σημαίνουν λοιπόν όλα αυτά αναρωτιούνται και όχι άδικα οι φίλοι της jailbreak σκηνής. Θα δούμε ένα iOS 8.3 jailbreak εργαλείο; Θα πρέπει να δοθεί στο κοινό επίσημα το iOS 9 πριν δούμε κάποιο άλλο jailbreak εργαλείο για οποιαδήποτε έκδοση;

    Δυστυχώς αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με 100% σιγουριά αλλά αυτό που μπορούμε να δούμε είναι πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από του hackers για το jailbreaking και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για το μέλλον της κοινότητας αυτής.

    Επίσης το Tools4Hack ανέφερε χθες πως ένα iOS 8.3 jailbreak παρουσιάστηκε από την ομάδα της Pangu στο 2015 Mobile Security Conference (MOSEC) στην Shanghai.

    Συμπερασματικά λοιπόν βλέπουμε πως υπάρχει μια σύγχυση για τις κινήσεις της ομάδες της jailbreak κοινότητας και πιο συγκεκριμένα αυτών που μας έρχονται από την Κίνα με την TaiG να θέλει να εστιάσει στο iOS 9 και την Pangu να έχει ένα iOS 8.3 jailbreak εργαλείο.

    Τίποτα ακόμη δεν είναι σίγουρο αλλά σίγουρα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και κάποια φωτιά.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles