17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Νέα 10.8-ιντσών iPad και 8.5-ιντσών iPad mini έρχονται σύντομα

    Η Apple will έχει σκοπό να ανανεώσει τα iPad και iPad mini την επόμενη χρονιά σύμφωνα με τον πάντα έγκριτο αναλυτή για θέματα της Apple Ming-Chi Kuo. Σε νέα αναφορά του προς τους επενδυτές και όπως αναφέρει το MacRumors, ο Kuo τονίζει πως ένα 10.5-ιντσών iPad θα αποτελέσει την πρώτη ανανέωση της Apple σε αυτή την γραμμή που θα έρθει προς το τέλος του 2020.

    Ο Kuo δεν αναφέρει αν αυτό είναι θα είναι το οικονομικό iPad ή το iPad Air όπως θα περίμενε κανείς μιας και έχουμε μια μεγαλύτερη οθόνη. Σχετικά με την αναβάθμιση του iPad mini οι πληροφορίες είναι πιο βάσιμες μιας και αναφέρει πως θα δεχτεί αναβάθμιση στην οθόνη του από τις 7.9 ίντσες στις 8.5 ίντσες κάτι που δείχνει πως θα έχουμε και λεπτότερα πλαίσια. Αυτό το νέο μοντέλο σύμφωνα πάντα με τον αναλυτή θα κάνει την εμφάνιση του το πρώτο μισό του 2021.

    Ο ίδιος πιστεύει πως και τα 2 νέα αυτά iPad μοντέλα θα έρθουν με τον νέο 20W φορτιστή.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.