14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Νέα διαρροή: Το 12.9-ιντσών iPad Pro θα έχει κατά 0.5mm μεγαλύτερο πάχος εξαιτίας της Mini-LED οθόνης του

    Το επερχόμενο 12.9 ιντσών iPad Pro θα έχει ένα μεγαλύτερο πάχος από αυτό που θα αντικαταστήσει εξαιτίας μάλλον της mini-LED οθόνης του. Είχαμε διαβάσει ως τώρα αρκετές φήμες για αυτό και πλέον και σχεδιαγράμματα που διέρρευσαν το επιβεβαιώνουν.

    Το MacRumors αναφέρει πως πηγή του από τον χώρο των κατασκευαστών αξεσουάρ απέστειλε μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν τις ακριβής διαστάσεις των νέων iPad Pro μοντέλων. Το site δεν μπορεί να κοινοποιήσει δυστυχώς αυτές τις φωτογραφίες αλλά έδωσε στην δημοσιότητα τις διαστάσεις.

    Το 12.9 ιντσών μοντέλο λοιπόν θα έχει μήκος 280.65mm, 215mm πλάτος και 6.4mm πάχος. Με εξαίρεση το πάχος αυτές είναι οι διαστάσεις και του τωρινού μοντέλου.

    Η αλλαγή στο πάχος έχει μάλλον να κάνει με την προσθήκη της mini-LED οθόνης που θα είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό για το 12.9 ιντσών μοντέλο.

    Προηγούμενες φήμες ανέφεραν πως ίσως έχουμε και μικρές αλλαγές στο εξόγκωμα της κάμερας στο πίσω μέρος των iPad Pro.

    Στο 11 ιντσών iPad Pro μοντέλο τώρα οι διαστάσεις παραμένουν οι ίδιες μαζί με το πάχος του. Έτσι έχουμε 247.6mm x 178.5mm x 5.9mm.

    Τα σχεδιαγράμματα αυτά δόθηκαν στο MacRumors από πηγή που δεν έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και έτσι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει με σιγουριά το πόσο αυθεντικά είναι.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.