19.2 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Μπορείτε να δείτε το “The Banker” της Apple TV+ υπηρεσίας χωρίς συνδρομή μέχρι τέλος Ιουνίου

    H δραματική ταινία The Banker του George Nolfi, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Brad Kane και Niceole R. Levy είναι διαθέσιμη χωρίς συνδρομή από την Apple TV+ υπηρεσία μέχρι και το τέλος του μήνα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντούμε τους τους Samuel L. Jackson, Anthony Mackie, και τον Nicholas Hoult.

    Το σενάριο που βασίζεται σε πραγματικά πρόσωπα μας παρουσιάζει τους δύο πρώτους Αφροαμερικανούς τραπεζίτες των Η.Π.Α., τον Bernard Garrett (Mackie) και τον Joe Morris (Jackson). Οι άνδρες αυτοί κατά την ταραχώδη δεκαετία του 1950 προσπάθησαν να υπερπηδήσουν τις φυλετικές διακρίσεις και τις ανισότητες του καιρού τους και πήραν το ρίσκο να εγκαθιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση στον χρηματοπιστωτικό τομέα, προσλαμβάνοντας μάλιστα ως υπάλληλο έναν λευκό, τον Matt Steiner (Hoult) τον οποίο μάλιστα τον εκπαίδευσαν κατάλληλα ώστε να διευθύνει τις δραστηριότητές της εταιρείας τους ενώ οι ίδιοι παρίσταναν ο ένας τον επιστάτη και ο άλλος τον σοφέρ του για να αποφύγουν τον ρατσισμό.

    Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Nia Long, Jessie Usher, Colm Meaney, Scott Daniel Johnson, Taylor Black και ο Michael Harney.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.