17.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Μοναδική Χριστουγεννιάτικη προσφορά της iSystem στα μέλη του AppleWorldHellas

    Screen Shot 2013-12-24 at 3.38.26 PM

    Οι γιορτινές μέρες έφτασαν πλέον και το AppleWorldHellas σε συνεργασία με την iSystem, Apple Premium Reseller, δημιούργησαν μια μοναδική προσφορά για όλα τα μέλη του φόρουμ μας.

    Από σήμερα και μέχρι της 7/1/2014 θα μπορείτε να κάνετε αγορές με έκπτωση 15% σε όλα τα non Apple προϊόντα του καταστήματος.

    Για να επωφεληθείτε αυτής της προσφοράς θα πρέπει:

    1. Να είστε μέλος του φόρουμ μας, αν δεν είστε μπορείτε να κάνετε εγγραφή σήμερα εδώ

    2. Πηγαίνοντας στην σελίδα του φόρουμ μας εδώ και κάνοντας log in θα δείτε στο πάνω μέρος το παρακάτω banner, ορατό μόνο για τα μέλη μας, με το κωδικό της έκπτωσης

    Screen Shot 2013-12-24 at 3.21.05 PM

    3. Πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της iSystem εδώ βρείτε το προϊόν ή το αξεσουάρ που σας ενδιαφέρει από μια τεράστια γκάμα και εν συνεχεία χρησιμοποιήστε τον κωδικό της έκπτωσης.

    Σημαντικό:

    Για να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι θα χρειαστείτε να επιλέξετε “Επεξεργασία Καλαθιού” ή να κάνετε κλικ στην επιλογή “Καλάθι” που βρίσκεται στο επάνω μέρος της σελίδας. Κατόπιν πληκτρολογήσετε τον κωδικό στο πεδίο “Κωδικοί Έκπτωσης” και κλικ στο κουμπί “Εφαρμογή Κουπονιού” για να υπολογιστεί η έκπτωση στο καλάθι αγορών σας. Υπενθυμίζουμε ότι το κουπόνι δεν αφορά αγορά σε προϊόντα της Apple και προϊόντα που ήδη είναι σε μειωμένη τιμή λόγω προσφοράς ή άλλης έκπτωσης.

    i-system

    Η iSystem είναι επί σειρά ετών Εξουσιοδοτημένος Μεταπωλητής της Apple.

    H εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία και υποστήριξη των  προϊόντων της Apple για σχεδόν 20 χρόνια, με συνέπεια και αφοσίωση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Ως επιβράβευση, πρόσφατα, της αποδόθηκε από την Apple ο τίτλος του “Apple Premium Service Provider”.

    – iSystem Apple Premium Reseller (εμπορικό κέντρο Smart Park, στα Σπάτα)

    – iSystem Apple Authorised Reseller και Apple Premium Service provider (Λ. Μεσογείων 269, Χαλάνδρι), καθώς και από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, PayPal, αντικαταβολής ή κατάθεση σε λογαριασμό στην ιστοσελίδα http://store.i-system.gr.

    Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.i-system.gr.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles