19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Μια καλύτερη εξήγηση για τις βελτιώσεις της κάμερας στα νέα iPhone 12 | Βίντεο

    Η Apple ανακοίνωσε πολλές βελτιώσεις στην κάμερα της iPhone 12 γραμμής της φέτος. Οι βελτιώσεις αυτές προέρχονται από έναν συνδυασμό λογισμικού και hardware και αν μη τι άλλο τουλάχιστον στα χαρτιά εντυπωσιάζουν και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το iPhone 12 Pro Max.

    Όπως και στις προηγούμενες iPhone ανακοινώσεις ο Sebastiaan de With, που είναι πίσω από τις φανταστικές εφαρμογές φωτογραφίας Halide και Spectre, εξηγεί με έναν πιο επαγγελματικό τρόπο τι σημαίνουν αυτές οι αλλαγές.

    “Πέρα από έναν καλύτερο φακό το iPhone 12 Pro Max έχει τον χώρο και για έναν κατά 47% μεγαλύτερο αισθητήρα. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερα pixels και μεγαλύτερα pixels σημαίνει πως έχουμε την δυνατότητα σύλληψης περισσότερου φωτός που οδηγεί σε σαφώς καλύτερες λήψεις φωτογραφιών. Έτσι αναμένουμε λήψεις με περισσότερες λεπτομέρειες την ημέρα και καλύτερη φωτεινότητα σε λήψεις που θα γίνονται το βράδι. Η Apple τονίζει μια βελτίωση κατά 87% στην σύλληψη του φωτός σε σύγκριση με το iPhone 11 και αυτό είναι πραγματικά ένα τεράστιο νούμερο.”

    Επίσης για το Pro Max και το νέο σύστημα σταθεροποίησης της εικόνας αναφέρει:

    “To iPhone 12 Pro Max έχει και ένα νέο σύστημα οπτικού σταθεροποιητή εικόνας που επιτρέπει στο iPhone να κουνάει τον φακό της κάμερας έτσι ώστε να δίνει πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα στις λήψεις σας. Αυτό θα δώσει και πιο ομαλές λήψεις βίντεο καθώς και πιο καθαρές εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.”

    Για το ProRAW χαρακτηριστικό που ανακοίνωσε η Apple το de With πιστεύει πως είναι πολλά υποσχόμενο.

    “Το ProRAW χαρακτηριστικό σύμφωνα με την Apple δίνει το τυπικό RAW αρχείο μαζί με όλες τις πληροφορίες που αυτό συμπεριλαμβάνει κάτι που θα δώσει μοναδικές δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας στους χρήστες.”

    Πολλά περισσότερα μπορείτε να δείτε και να ακούσετε και από έναν ειδικό που εδώ και χρόνια παρακολουθεί τις εξελίξεις στην κάμερα του iPhone παρακάτω:

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.