23 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Μελλοντική ενημέρωση στο Apple Watch θα φέρει ενεργοποίηση σύζευξης με πολλές συσκευές Apple αντί για ένα μόνο iPhone

    Η Apple εργάζεται σε ενημερώσεις λογισμικού που θα επιτρέψουν στους χρήστες να αντιστοιχίσουν το Apple Watch τους με πολλές συσκευές Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad και Mac, σύμφωνα με μια νέα φήμη.

    Επί του παρόντος, ένα Apple Watch μπορεί να αντιστοιχιστεί μόνο με ένα iPhone και παρόλο που είναι δυνατή η σύζευξη πολλών μοντέλων Apple Watch με το ίδιο iPhone, η Apple δεν προσφέρει καμία δυνατότητα σύζευξης ή συγχρονισμού των Apple Watch με άλλες συσκευές στο οικοσύστημά της.

    Μόλις αντιστοιχιστεί ένα Apple Watch με ένα iPhone, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ένα iPad που είναι συνδεδεμένο στο ίδιο Apple ID για να ακολουθήσει τις ρουτίνες προπόνησης Apple Fitness+ στην οθόνη του iPad. Επίσης, οι χρήστες Mac μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Apple Watch τους για να ξεκλειδώσουν τον υπολογιστή τους, να ελέγξουν την ταυτότητα εφαρμογών και να προβάλουν κωδικούς πρόσβασης και να εξουσιοδοτήσουν ηλεκτρονικές συναλλαγές Apple Pay, αλλά εκεί τελειώνουν οι εξαιρέσεις.

    Ωστόσο, αυτοί οι περιορισμοί θα μπορούσαν να αλλάξουν. Σύμφωνα με τον κάτοχο του λογαριασμού Twitter @analyst941, η Apple σχεδιάζει αλλαγές στη διαδικασία σύζευξης/συγχρονισμού που σημαίνει ότι ένα Apple Watch δεν θα συνδέεται πλέον με ένα μόνο iPhone, αλλά θα μπορεί να συγχρονίζεται με πολλά iPhone, iPad και Mac.

    Ο χρήστης ομολογεί ότι δεν γνωρίζουν πώς θα εφαρμοστεί αυτό, αλλά ο συγχρονισμός του iCloud θα μπορούσε να είναι μια δυνατότητα, παρόμοια με τον τρόπο λειτουργίας των AirPods σε όλες τις συσκευές. Δεν είναι σαφές εάν αυτό σημαίνει ότι ένα iPhone θα εξακολουθεί να απαιτείται για τη ρύθμιση ενός Apple Watch για να μπορέσει να συγχρονιστεί με άλλες συσκευές Apple που είναι συνδεδεμένες στον ίδιο λογαριασμό iCloud.

    Ο leaker πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζουν αν η αλλαγή θα έρθει φέτος με το watchOS 10, το iOS 17, το iPadOS 17 και το macOS 14 ή αν θα αναβληθεί μέχρι το 2024.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTu
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.