14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Η Apple αποκαλύπτει τον αριθμό των μηνιαίων ενεργών χρηστών για το App Store στην Ευρώπη

    Προκειμένου να συμμορφωθεί με τον Ευρωπαϊκό Νόμο για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες, η Apple αναγκάστηκε να αποκαλύψει τον αριθμό των μηνιαίων ενεργών χρηστών για το App Store στην Ευρώπη, σε iOS, iPadOS, macOS, tvOS και watchOS.

    Η εταιρεία είπε ότι το iOS App Store έχει 101 εκατομμύρια χρήστες στην Ευρώπη, ενώ το iPadOS έχει 23 εκατομμύρια. Το Mac App Store έχει 6 εκατομμύρια, το tvOS App Store έχει 1 εκατομμύριο και το WatchOS App Store έχει λιγότερο από 1 εκατομμύριο. Η αποκάλυψη εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το iGeneration.

    Η εταιρεία είπε επίσης ότι οι συνδρομές επί πληρωμή για το Book της Apple και τα Podcast χρησιμοποιούνται επίσης από λιγότερους από 1 εκατομμύριο ανθρώπους στην Ευρώπη τον μήνα. Οι αριθμοί βασίζονται στον μέσο όρο που ελήφθη κατά την εξάμηνη περίοδο έως τον Ιανουάριο του 2023.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTu
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.