23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Λήστεψαν άντρα μετά την αγορά 300 iPhone από το Apple Store στην Fifth Avenue

    Ένας ανώνυμος 27χρονος άνδρας που αγόρασε 300 iPhone από την Apple από το κατάστημα της στην Fifth Avenue το πρωί της Δευτέρας, έπεσε θύμα ληστείας λίγο μετά την έξοδο από το κατάστημα, σύμφωνα με το 1010Wins Radio στη Νέα Υόρκη.

    Κουβαλούσε 300 iPhone 13 σε τρεις τσάντες και πήγαινε προς το αυτοκίνητό του στη 1:45 π.μ. όταν ένα άλλο αυτοκίνητο βρέθηκε δίπλα του. Δύο άνδρες πήδηξαν έξω και ζήτησαν να του παραδώσει τις τσάντες. Μη θέλοντας να παραδώσει 300 iPhone, το θύμα τσακώθηκε και τελικά γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο πριν οι κλέφτες φύγουν με μια από τις τσάντες.

    Η τσάντα περιείχε 125 iPhones αξίας 95.000 δολαρίων. Η αστυνομία είπε ότι ο εν λόγω άνδρας έκανε συχνά μεγάλες αγορές iPhone από το Κατάστημα της Fifth Avenue για να τα μεταπωλήσει μέσω της μικρής του επιχείρησης. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί έκανε την αγορά στη 1:00 τα ξημερώματα, ούτε αν στοχεύτηκε συγκεκριμένα με βάση παλαιότερες αγοραστικές συνήθειες.

    Η τοποθεσία της Apple αυτή είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, επιτρέποντας τις αγορές νωρίς το πρωί. Η Apple είχε επίσης εκπτώσεις για την Black Friday κάτι που οι κλέφτες μπορεί να γνώριζαν.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.