15.2 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Κατεβάστε ταπετσαρίες εμπνευσμένες από το #WWDC22 για το iPhone σας εδώ

    Μόλις δύο εβδομάδες απομένουν μέχρι το WWDC 2022, η Apple επιβεβαίωσε την Τρίτη το χρονοδιάγραμμα για το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών με εναρκτήριο ομιλία στις 6 Ιουνίου. Η εταιρεία μοιράστηκε επίσης μια όμορφη εικόνα για την προώθηση της εκδήλωσης και τώρα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως ταπετσαρία στο το iPhone σας.

    Από το 2020, η Apple χρησιμοποιεί τα Memojis για την προώθηση του WWDC. Τόσο τα promoting της εκδήλωσης του 2020 όσο και του 2021 είχαν τα Memojis να κοιτάζουν την οθόνη ενός MacBook. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η επιλεγμένη εικόνα του WWDC 2022 δείχνει τη σιλουέτα πέντε διαφορετικών Memoji, το καθένα σε διαφορετικά χρώματα: κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μπλε και μοβ.

    Φυσικά, αυτά τα promoting posters δεν σημαίνουν πολλά όταν πρόκειται να αποκαλύψουμε τι θα παρουσιάσει η Apple κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ακόμα κι έτσι, είναι αρκετά μυστηριώδη ώστε να κάνουν τους χρήστες να δημιουργούν θεωρίες για αυτά.

    Ο χρήστης του Twitter @AR72014 δημιούργησε ειδικές ταπετσαρίες για iPhone βασισμένες σε εικόνες μάρκετινγκ του WWDC 2022. Υπάρχουν δύο διαφορετικές εκδόσεις των ταπετσαριών, μία με το λογότυπο WWDC και μία χωρίς.

    Μπορείτε να κάνετε λήψη των ταπετσαριών μεταβαίνοντας σε αυτόν τον κοινόχρηστο φάκελο στο Google Drive εδώ.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.