19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται τελικά με το iWatch της Apple

    Apple-iWatch-02-640x360

    Σήμερα το Κινεζικό site C Technology δημοσίευσε μια αναφορά προβλέποντας πως το φημολογούμενο iWatch της Apple θα γίνει διαθέσιμο τον ερχόμενο Οκτώβριο και θα μπορεί να φορτιστεί ασύρματα.

    Το συγκεκριμένο site κατά καιρούς έχει πέσει εκτός στις προβλέψεις του αλλά κάποιες φορές οι αναφορές του αποδείχτηκαν μετά από λίγο καιρό αληθινές.

    Η πραγματικότητα έχει όμως ως εξής: Κανείς πραγματικά δεν ξέρει τι σχεδιάζει η Apple και το πότε για το συγκεκριμένο προϊόν.

    Σίγουρα γνωρίζουμε ότι η Apple δουλεύει πάνω στην τεχνολογία των wearables εδώ και καιρό με αξιόπιστες αναφορές τόσο του The New York Times όσο και της Wall Street Journal αλλά η ουσία είναι πως η μόνη δήλωση που έχει γίνει από την Apple είναι κατά την συνέντευξη του Tim Cook πριν μερικούς μήνες που αποκάλεσε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο απλά ενδιαφέρον και δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

    Οι φήμες για το iWatch ξεκίνησαν στις αρχές του χρόνου όταν η New York Times ανέφερε πως η Apple πειραματιζόταν σε συσκευές με κυρτό γυαλί με την Wall Street Journal να συνεχίζει αναφέροντας μια σειρά από suppliers για μια “μυστική” συσκευή της Apple.

    Έπειτα ακολούθησαν μια πλειάδα φημών για ολόκληρες σχεδιαστικές ομάδες της Apple που δούλευαν στο iWatch μιας και η Apple ήθελε να το παρουσιάσει μέσα στο 2ο13. Η Apple μάλιστα είχε ξεκινήσει να προσλαμβάνει έναν μεγάλο αριθμό σημαντικών προσώπων για το project αυτό.

    Οι νέες προβλέψεις και μετά τις προσλήψεις ανθρώπων όπως αυτών από την Nike πήγε για λανσάρισμα της συσκευής το 2014.

    Sites επίσης από Κορέα αλλά και το NPD Display Research ανέφεραν πως η Apple πειραματίζεται με μικρότερες οθόνες 1.7 και 1.3 ιντσών OLED ενώ παράλληλα πως έριξε το βάρος της στο iWatch αφήνοντας προσωρινά στην άκρη το άλλο μεγαλόπνοο σχέδιο της τηλεόρασης της.

    Θα το δούμε λοιπόν το 2014; Ίσως, ο λόγος που αναφέραμε όλα τα παραπάνω είναι για να αποδείξουμε πως πραγματικά κανείς δεν γνωρίζει την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές τι θα γίνει τελικά με το iWatch  της Apple και ακόμη περισσότερο κανείς δεν μπορεί σε αυτό το σημείο να πει με σιγουριά πότε θα το παρουσιάσει η Apple στο κοινό.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles