Friday, September 20, 2024

Καλούπια και CAD renders που διέρρευσαν δείχνουν τον iPhone 12 σχεδιασμό με τις επίπεδες γωνίες

Μια νέα σειρά από εικόνες έκαναν την εμφάνιση τους στο Twitter και υποστηρίζουν ότι αποτελούν φυσικά καλούπια και CAD σχέδια από την επερχόμενη iPhone 12 σειρά. Αυτά τα μοντέλα δείχνουν και τις 4 διαφοροποιήσεις των νέων iPhone 12 για φέτος και περιλαμβάνουν ένα 5.4 ιντσών μοντέλο, δύο 6.1 ιντσών μοντέλα και ένα 6.7 ιντσών μοντέλο.

Αυτά τα CAD σχέδια χρησιμοποιούνται συνήθως από κατασκευαστές θηκών που ετοιμάζουν τα αξεσουάρ τους για αυτά τα επερχόμενα iPhone πριν αυτά λανσαριστούν επίσημα στην αγορά. Για αυτό το λόγο κάποιες πληροφορίες που συμπεριλαμβάνουν ίσως να μην έχουν μεγάλη ακρίβεια. Για παράδειγμα το πόσο μεγάλο θα είναι τελικά το notch των νέων iPhone είναι ένα στοιχείο που δεν ενδιαφέρει τους κατασκευαστές θηκών.

Αυτά τα mockups επίσης δεν λαμβάνουν υπόψη τους τον νέο Time of Flight αισθητήρα που η Apple θα συμπεριλάβει στα νέα iPhone 12 μοντέλα. Και εδώ όμως αυτό το στοιχείο είναι κάτι που δεν θα επηρεάσει την κατασκευή των νέων θηκών για αυτά.

Αυτό που σίγουρα είναι άξιο αναφοράς από αυτή την διαρροή είναι ο νέος σχεδιασμός των συσκευών που δείχνει να έχει επίπεδες γωνίες. Έτσι η σχεδιαστική υπογραφή φέρνει στο μυαλό τα iPhone 5 και iPhone 4 καθώς και τα πιο πρόσφατα iPad Pro.

Η έλευση ενός νέου σχεδιασμού για την iPhone 12 σειρά είναι κάτι που φημολογείται εδώ και καιρό και πλέον οι περισσότεροι πιστεύουν πως αυτός ο πιο βιομηχανικός χαρακτήρας με τις αιχμηρές και επίπεδες γωνίες θα είναι τελικά και αυτός που θα δούμε κατά την παρουσίαση των συσκευών το Φθινόπωρο.

Dimitrios Georgoulas
Dimitrios Georgoulas
Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.