21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Και ο Prosser “επιβεβαιώνει” το iPhone 12 event για τις 13 Οκτωβρίου…

    Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα είχαμε μια διαρροή που ήθελε την Apple να πραγματοποιεί το iPhone 12 event της στις 13 Οκτωβρίου και πλέον και ο Jon Prosser, από τους πιο αξιόπιστους leakers αυτή την εποχή, αναφέρει πως η ημερομηνία αυτή ταιριάζει σε αυτά που και ο ίδιος γνωρίζει.

    Ο Prosser είχε αναφέρει σε tweet του τον προηγούμενο μήνα πως η Apple θα λανσάρει νέα iPhone την εβδομάδα που ξεκινάει από τις 12 Οκτωβρίου.

    Αν ο Prosser έχει όντως δίκαιο σε αυτές τις ανακοινώσεις αυτό σημαίνει πως οι προ παραγγελίες των νέων iPhone θα ξεκινήσουν από τις 16 Οκτωβρίου και οι πρώτες αποστολές θα φτάσουν στα χέρια των καταναλωτών στην Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

    Όλα τα παραπάνω ταιριάζουν με το σύνηθες πρόγραμμα που ακολουθεί η Apple με το να ανοίγει τις προ παραγγελίες την Παρασκευή που έρχεται μετά από κάποιο event και να ξεκινάει τις αποστολές μια εβδομάδα μετά. Αυτό βέβαια σημαίνει πως έχουμε ακόμη αρκετές εβδομάδες πριν η Apple ανακοινώσει κάτι παρά το γεγονός ότι CEO γνωστού Αγγλικού παρόχου είχε δηλώσει πως τα νέα iPhone 12 είναι μόλις μερικές μέρες μακριά.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.