21.4 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Έντονες φήμες για ένα ‘iPhone 12’ event στις 13 Οκτωβρίου

    Η Apple μπορεί να ετοιμάζει το επόμενο event της για την iPhone 12 σειρά στις 13 Οκτωβρίου την στιγμή που ο Eddy Cue έκανε την εμφάνιση του σε μια εσωτερική παρουσίαση πάροχου στην Αγγλία σχετικά με το νέο iPhone και τις 5G δυνατότητες που θα φέρει.

    Ξέρουμε πως η Apple θα παρουσιάσει ένα δεύτερο event στο άμεσο μέλλον αλλά παραμένει άγνωστο ακόμη πότε αυτό θα πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με το AppleInsider η Apple θα διοργανώσει το επόμενο ψηφιακό event της την Τρίτη 13 Οκτωβρίου με τις προ παραγγελίες να ξεκινούν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.

    Την ίδια στιγμή σε μια εσωτερική παρουσίαση της BT ο CEO της Marc Allera ανέφερε πως η Apple είναι μέρες μακριά από το λανσάρισμα του πρώτου 5G iPhone.

    Eddy Cue appearing during an internal BT and EE presentation

    O Eddy Cue έδωσε το παρών σε αυτή την εσωτερική παρουσίαση.

    “Είμαστε μόλις μερικές μέρες μακριά από το επόμενο μεγάλο λανσάρισμα της Apple στην αγορά, ενός 5G iPhone, που θα ενισχύσει πάρα πολύ την υιοθέτηση αυτών των δικτύων” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Allera στην παρουσίαση του.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.