20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Καθορισμός ειδοποιήσεων απομάκρυνσης αν αφήσετε κάπου μια συσκευή στην Εύρεση σε iPhone | Αναλυτικές Οδηγίες

    Στην εφαρμογή «Εύρεση» , μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις απομάκρυνσης για μια συσκευή ώστε να μην την ξεχάσετε κάπου κατά λάθος. Μπορείτε επίσης να ορίσετε αξιόπιστες τοποθεσίες, δηλαδή μέρη όπου μπορείτε να αφήσετε τη συσκευή και μετά δεν θα λάβετε ειδοποίηση.

    Για το Δερμάτινο πορτοφόλι iPhone με υποστήριξη Εύρεσης, μπορείτε να λάβετε μια ειδοποίηση αν αποσπαστεί από το iPhone σας.

    Διαμόρφωση ειδοποιήσεων για iPhone, iPad ή iPod touch

    Μπορείτε να διαμορφώσετε ειδοποιήσεις απομάκρυνσης για το iPhone, iPad ή iPod touch σας με iOS 15, iPadOS 15 ή μεταγενέστερη έκδοση.

    Μπορείτε να διαμορφώσετε μια ειδοποίηση απομάκρυνσης μόνο από τη συσκευή που κοινοποιεί την τοποθεσία σας. Θα λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που η συσκευή που κοινοποιεί την τοποθεσία σας απομακρύνεται από τη συσκευή για την οποία έχετε ορίσει ειδοποίηση.

    1. Αγγίξτε «Συσκευές» στο κάτω μέρος της οθόνης και μετά αγγίξτε το όνομα της συσκευής για την οποίο θέλετε να διαμορφώσετε μια ειδοποίηση.
    2. Στο τμήμα «Γνωστοποιήσεις», αγγίξτε «Γνωστοποίηση όταν αφεθεί».
    3. Ενεργοποιήστε τη «Γνωστοποίηση όταν αφεθεί» και μετά ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
    4. Αν θέλετε να προσθέσετε μια αξιόπιστη τοποθεσία, επιλέξτε μια προτεινόμενη τοποθεσία ή αγγίξτε «Νέα τοποθεσία», επιλέξτε μια τοποθεσία στον χάρτη και μετά αγγίξτε «Τέλος».
    5. Αγγίξτε «Τέλος».

    Λήψη γνωστοποίησης αν το Δερμάτινο πορτοφόλι iPhone σας αποσπαστεί από το iPhone σας

    Μπορείτε να λάβετε μια ειδοποίηση ένα λεπτό αφού αποσπαστεί το Δερμάτινο πορτοφόλι iPhone σας με υποστήριξη Εύρεσης από το iPhone σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή «Εύρεση» για να δείτε την πιο πρόσφατη γνωστή τοποθεσία του στον χάρτη.

    Οι ειδοποιήσεις απομάκρυνσης είναι ενεργοποιημένες από προεπιλογή για το Δερμάτινο πορτοφόλι iPhone με υποστήριξη Εύρεσης. Μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε ή να τις απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή.

    1. Αγγίξτε «Συσκευές» στο κάτω μέρος της οθόνης και μετά αγγίξτε το όνομα του Δερμάτινου πορτοφολιού iPhone σας.
    2. Στο τμήμα «Γνωστοποιήσεις», αγγίξτε «Γνωστοποίηση όταν αποσπαστεί».
    3. Απενεργοποιήστε ή ενεργοποιήστε τη «Γνωστοποίηση όταν αποσπαστεί» και μετά αγγίξτε «Τέλος».

    Καθορισμός ειδοποιήσεων απομάκρυνσης αν αφήσετε κάπου ένα AirTag ή αντικείμενο στην Εύρεση σε iPhone

    Στην εφαρμογή «Εύρεση» , μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις απομάκρυνσης για ένα AirTag ή άλλο αντικείμενο ώστε να μην το ξεχάσετε κάπου κατά λάθος. Θα λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που η συσκευή που κοινοποιεί την τοποθεσία σας απομακρύνεται από το αντικείμενο.

    Μπορείτε επίσης να ορίσετε αξιόπιστες τοποθεσίες, δηλαδή μέρη όπου μπορείτε να αφήσετε ένα αντικείμενο και μετά δεν θα λάβετε ειδοποίηση.

    1. Αγγίξτε «Αντικείμενα» στο κάτω μέρος της οθόνης και μετά αγγίξτε το όνομα του αντικειμένου για το οποίο θέλετε να ορίσετε μια ειδοποίηση.
    2. Στο τμήμα «Γνωστοποιήσεις», αγγίξτε «Γνωστοποίηση όταν αφεθεί».
    3. Ενεργοποιήστε τη «Γνωστοποίηση όταν αφεθεί».
    4. Αν θέλετε να προσθέσετε μια αξιόπιστη τοποθεσία, επιλέξτε μια προτεινόμενη τοποθεσία ή αγγίξτε «Νέα τοποθεσία», επιλέξτε μια τοποθεσία στον χάρτη και μετά αγγίξτε «Τέλος».
    5. Αγγίξτε «Τέλος».

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.