12.4 C
Athens
Tuesday, March 19, 2024
More

    Κάποιες εφαρμογές τρίτων στα Apple Watch Series 7 έχουν χάσει τα εικονίδια τους

    Κάποιοι ήδη έχουν στα χέρια τους το νέο Apple Watch Series 7 και σίγουρα αντιμετωπίζουν μια έκπληξη που δεν περίμεναν μιας και κάποιες εφαρμογές τρίτων έχουν χάσει εντελώς τα εικονίδια τους.

    Έτσι λοιπόν χρήστες αναφέρουν πως εικονίδια εφαρμογών δεν γίνονται render στην οθόνη και έτσι στο view των εφαρμογών είναι αδύνατο να βρει κάποιος ποια εφαρμογή να χρησιμοποιήσει.

    Για να διαχειριστεί κάποιος τις εφαρμογές του θα πρέπει να επιλέξει καλύτερα το view με την μορφή λίστας των εφαρμογών του στο Apple Watch Series 7 αυτή την στιγμή.

    Όλα δείχνουν πως το θέμα αυτό αφορά εφαρμογές που χρησιμοποιούν vector εικονίδια και μάλλον είναι ένα θέμα που η Apple πρέπει να λύσει άμεσα και όχι οι προγραμματιστές των εφαρμογών αυτών.

    Η τελευταία θεωρία αναφέρει πως κάτι έχει πάει στραβά με το πως το App Store κάνει διαχείριση των Apple Watch Series 7 εφαρμογών και όλοι πλέον αναμένουν την Apple να προβεί σε μια άμεση διόρθωση.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.